XOPQBNMKK
Vogel&Noot

Lapradiátorok

A Rettig Hungary Kft. egyike Európa vezető, márkás fűtőtesteket gyártó cégeinek. Radiátoraink briliáns designnal egyesítik a legmagasabb technikai igényességet.

Valamennyi radiátorunk -melyet a legkülönbözőbb, speciális területeken történő alkalmazásra terveztünk -, elismerést arat meggyőző technikai sajátossága és briliáns designja révén. A lapos, aszimmetrikus vízcsatorna vezetés így biztosítja a gyors szabályozhatóságot, alacsony vízszükség mellett. Az intelligens rendszernek köszönhetően alacsony üzemi hőmérséklet mellett is elérhető a legmagasabb fűtőteljesítmény, amely a kellemes érzetet takarékos energiafelhasználás mellett biztosítja. Minden lehetőségre számítva, a radiátoraink mind az egycsöves, mind pedig a kétcsöves üzemeltetésre alkalmasak. A forradalmi T6 középcsatlakozású technológiának köszönhetően, optimális tervezési- és döntési szabadságot biztosítunk Önnek az utolsó pillanatig. Ezzel a megoldással a Rettig Hungary Kft. új mérföldkövet helyezett el az európai radiátor-piacon.

Valamennyi ORNIS radiátor a RAL – rendszerben bevizsgált termék. Ezzel olyan minőségi színvonalat biztosítunk Önnek, amely messze a szabványok fölötti. A precíz forrasztás, a magas színvonalú merítő-alapozás, s végül a színek felhordásának módja évekre optimális biztonságot jelent.

Design fűtőtestek

A Rettig Hungary Kft. egyike Európa vezető, márkás fűtőtesteket gyártó cégeinek. A design fűtőtestekkel, melyeket tapasztalt formatervező szakemberekkel fejlesztettünk ki, követjük célunkat: ötvözni a kényelmet, a legigényesebb technikai sajátosságokat és a nemes designt. Az esztétikus külső megjelenés és a színek, minták széles választéka lehetővé teszi az Ön számára, hogy a design fűtőtestek között megtalálja azt a legtökéletesebbet, amely az Ön lakása belső berendezéséhez és igényeihez a legjobban illeszkedik. A design fűtőtestek azzal a céllal készültek, hogy a lakóterek

ben --legyen az fürdő-, nappali- vagy hálószoba, konyha vagy étkező-- meghatározó szerepet vállaljanak. Az innovatív konstrukció és az első osztályú kivitelezés magas fűtőteljesítményt és karbantartásmentes üzemeltetést jelent hosszú évekre. Design csőradiátorainkra 10 év garanciát adunk Önnek.